Ben je student in Rotterdam en heb je een idee voor een startup dat je nog niet goed weet uit te werken? Dan hebben we iets voor jou!

Start It Up is de eerste bootcamp voor alle studenten (MBO, HBO en WO) in Rotterdam die een idee voor een eigen bedrijf hebben maar nog niet weten waar ze moeten beginnen om de volgende stappen in te zetten.

Tijdens een intensieve middag programma krijg je de kans om je startup idee te valideren en er richting aan te geven. Als toekomstige ondernemer word je begeleid door ervaren coaches om het ondernemerschapsproces te begrijpen en te implementeren, je ideale klanten te identificeren en hun behoeften te begrijpen. Een succesvolle ondernemer zal ook aanwezig zijn om zijn/haar inspirerende verhaal te delen.

Leerdoelen:

  • Een begrip van de ondernemerschapsprocessen lean startup en design thinking technieken ontwikkelen;
  • Vaardigheden ontwikkelen om de klanten te identificeren en zijn/haar behoeftes te begrijpen;
  • Ideeën uitwisselen met gelijkgestemde toekomstig ondernemers;
  • De volgende stappen in het opzetten van je eigen startup vaststellen.

Taal: Engels, echter, het zal ook mogelijk zijn om in het Nederlands vragen te stellen en antwoorden te krijgen
Wanneer:
10 juni van 15:00 tot 19:00.
Kosten: Gratis voor deelnemers via O2LAB Rotterdam. Er wordt wel 25,- afgeschreven voor deelnemers die niet komen opdagen en zich niet op tijd, meer dan 48 uur van tevoren, hebben afgemeld. Een uitzondering op deze regel is wanneer iemand positief is getest op COVID-19 of vanwege een andere reden in quarantaine moet.
Waar: Vooralsnog gaan we er vanuit dat het mogelijk is om de bijeenkomst fysiek bij elkaar te houden op de Erasmus Centre for Entrepreneurship campus (Marconiplein 16, Rotterdam, 11de verdieping). Als de bijeenkomst toch online moet zijn, laten we dit op tijd weten.
Wat is inbegrepen: Na afloop van de Bootcamp staat er voor de deelnemers een drankje klaar en is er een netwerk momentje.

Inschrijven kan via de volgende link: inschrijfformulier Start-It-Up. De deadline is 3 juni!