In de aanloop naar het Upstream Festival in september, worden er al een aantal talk shows georganiseerd. Op 29 juni gaan vooraanstaande sprekers in discussie over de vraag: Hoe kunnen we ons voorbereiden op de banen van de toekomst?

Marloes Mantel (talent directrice van Techleap), Jaimy Siebel (managing director van RoboValley), Roland van Vliet (Co-founder en COO van Nearfield Instruments), Charlotte Melkert (co-founder en CEO van Equalture), Ferrie Förster (Projectleider Human Capital bij EBZH), Jeffrey van Meerkerk (Directeur strategische relaties & CSR bij ManpowerGroup), en Timoer Frelink (CEO Metrohm) gaan onder leiding van Emmelie Zipson met elkaar in discussie over het recruteren van het beste talent, maar ook over recruitment bevrijdt van enige bias. 

O2LAB Rotterdam is opgericht om de impact van onderwijs te vergroten door middel van ondernemerschapsonderwijs, en studenten en scholieren op deze wijze voor te bereiden op de toekomstige banenmarkt. Deze talkshow sluit hier mooi op aan en we zijn benieuwd naar de uitkomsten!

Ben je geïnteresseerd?

Je kan je inschrijven via het LinkedIn event en het vindt plaats op 29 juni, 16:00. 

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Schiedam.