Hoi (toekomstig) ondernemer!

Loop jij al een tijdje rond met een idee dat je wilt ontwikkelen tot een bedrijf, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of ben jij net gestart met je eigen onderneming, maar kun je hierbij toch nog wel wat hulp gebruiken? Kijk dan eens naar IdeaBoosterLab NL!

IdeaBoosterLab NL is een gratis trainingsprogramma gericht op startende en toekomstige ondernemers. In drie maanden word je meegenomen in zes verschillende modules die gericht zijn op het verbeteren van jouw ondernemerschapsvaardigheden. De trainingen worden gegeven door ervaren instructeurs uit de ondernemerswereld. Naast deze trainingen zal je begeleid worden door coaches en kun je deelnemen aan maandelijkse events waarop je andere ondernemers kunt ontmoeten en jouw sociale ondernemerschapsvaardigheden kunt verbeteren!

Het hele trainingsprogramma is opgesteld door de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Bocconi Universiteit in Milaan. Zij hebben samen met verschillende ondernemersnetwerken in Rotterdam de krachten gebundeld om een goede ondenemerschapstraining op te stellen. De training is bedoeld voor een zo groot mogelijk publiek en daarom voor iedereen toegankelijk. De enige voorwaarde om mee te doen aan het programma is dat je een idee hebt dat je mogelijk wilt omzetten in een bedrijf óf dat je net een onderneming gestart bent. Verder is er geen enkele voorkennis vereist.

Ondernemerschap toegankelijk maken en ondernemers helpen verbeteren, dat is ons doel!

Enkele onderwerpen die behandeld zullen worden tijdens de training:

  • Het ontwikkelen van een bedrijfsmodel
  • Behoeften van klanten begrijpen en deze vaststellen
  • Oplossingen valideren door het uitvoeren van A/B testen
  • Prijsstrategieën bepalen
  • Bedrijfsidee pitchen

Het programma start op vrijdag 28 januari 2022. De trainingen vinden om de week plaats op vrijdag op de Erasmus Universiteit Campus Woudestein in Rotterdam. 
De trainingen zullen per keer 3-4 uur in beslag nemen. Daarnaast dien je je tussendoor voor te bereiden, wat ongeveer neerkomt op 2 uur. De inschrijvingen lopen tot 12 december 2021!

Mocht je vragen hebben over het programma, aarzel dan niet om deze te stellen! We beantwoorden ze graag. Je kunt ze mailen naar info@ideaboosterlab.nl.
Hiernaast kun je ons ook vinden op social media:

Website: www.ideaboosterlab.nl
Instagram:
www.instagram.com/ideaboosterlab 
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/ideaboosterlab/ 

We hopen je heel graag in januari te mogen verwelkomen!