Ben je student in Rotterdam en heb je een idee voor een startup maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan hebben we iets voor jou! Op donderdag 24 februari organiseren we in samenwerking met ECE Students weer een Start It Up bootcamp voor alle studenten (MBO, HBO en WO) in Rotterdam, die graag aan de slag willen met hun bedrijfsidee. 

Tijdens een intensieve middag krijg je de kans om je idee te valideren en er verder richting aan te geven. Als toekomstige ondernemer word je begeleid door ervaren coaches om het ondernemerschapsproces te begrijpen en te implementeren, je ideale klanten te identificeren en hun behoeften te begrijpen. Een succesvolle ondernemer zal ook aanwezig zijn om zijn/haar inspirerende verhaal te delen. Na afloop staat er een drankje en wat te eten voor de deelnemers klaar en kun je elkaar beter leren kennen tijdens de netwerkborrel.

Leerdoelen:

  • Een begrip ontwikkelen van ondernemerschapsprocessen zoals lean startup en design thinking technieken ;
  • Vaardigheden ontwikkelen om de klanten te identificeren en zijn/haar behoeftes te begrijpen;
  • Ideeën uitwisselen met gelijkgestemde toekomstig ondernemers;
  • De volgende stappen in het opzetten van je eigen startup vaststellen.

Taal: Engels, maar het is ook mogelijk in het Nederlands vragen te stellen en antwoorden te krijgen.
Wanneer:
24 februari van 16:00 tot 20:00 (inclusief borrel).
Kosten: Gratis voor deelnemers via O2LAB Rotterdam. Er wordt wel 25,- afgeschreven voor deelnemers die niet komen opdagen en zich niet op tijd (meer dan 48 uur van tevoren) hebben afgemeld. Een uitzondering op deze regel is wanneer iemand positief is getest op COVID-19 of vanwege een andere reden in quarantaine moet.
Waar:  Erasmus Centre for Entrepreneurship campus (Marconiplein 16, Rotterdam, 9de verdieping). 

Inschrijven kan via deze link. De deadline is 21 februari!