Deze week rondden we ons derde train-de-trainer programma af! Docenten van Albeda mboHogeschool Rotterdam, en Hogeschool Inholland ontvingen tijdens onze Community Meeting hun welverdiende certificaten van trainer Dimitri Verzijl (Facilitator Innovatielab Albeda). In de afgelopen maanden heeft deze groep tools, technieken en kennis uitgewisseld om ondernemerschapsonderwijs in de praktijk te brengen en hun eigen visie daarop te ontwikkelen.

Wat hen dat gebracht heeft? “Ik zie nu dat er veel collega’s bezig zijn met dezelfde ideeën rondom ondernemerschapsonderwijs: door dit met elkaar te delen komen we een heel eind verder en kunnen we samen met positieve energie aan de slag!”, aldus een enthousiaste deelnemer. We wensen onze deelnemers veel plezier en succes met het verder toepassen van deze lessen in hun onderwijs en instellingen!

Heb jij interesse om ons train-de-trainer programme in 2023 te volgen? Houd dan onze website en socials in de gaten, in het nieuwe jaar delen we meer over de vierde editie.

Categorieën: DocentenNieuws