Deze week waren we in Deventer bij Saxion Centrum voor Ondernemerschap voor het landelijke O2LAB22 event! Alle O2LAB hubs kwamen hier samen om aan de slag te gaan met de ontwikkeling en verduurzaming van ondernemerschapsonderwijs.

Tijdens het plenaire deel in de ochtend nam tafelheer Dolf Janssen ons mee in wat er al gebeurd én hoe de toekomst eruit kan zien met een breed scala aan tafelgasten, onder andere in een panel met Farshida ZafarSuzanne Langbroek en Andre Roos waar samen met studenten besproken werd wat onderwijsinstellingen te doen staat om ondernemende studenten én docenten verder te helpen. We delen ook graag de oproep van Yvette Baggen, die aanbevelingen uit haar rapport “Inzicht in Ondernemerschapsonderwijs” presenteerde: laten we samen studenten leren om te vallen én weer op te staan – daar draait een ondernemende mindset om!

In de middag vonden er verschillende workshops plaats, onder andere over samenwerking met het werkveld, de ondernemende docent en inclusief ondernemerschap. 

Kijk hieronder de aftermovie voor de highlights van de dag. Graag tot volgend jaar bij de tweede editie van het O2Lab event!

Categorieën: CommunityNieuws